هدف و محتوی دوره:
آشنایی با سیستمهای هوشمند در کشورهای توسعه یافته و ارتقا سطح آگاهی کارشناسان ترافیک همگام با پیشرفتهای جهانی در زمینه ITS
نتایج مورد انتظار:
آشنایی با سیستمهای هوشمند
آشنایی با کاربرد سیستم هوشمند بصورت موردی در استرالیا
نتایج مورد انتظار: آشنایی با تجهیزات ایمنی خودرو و نحوه عمکردشان
بسته آموزشی قابل ارائه:
کتاب های ارائه دهنده کارگاه در ارتباط با مباحث مختلف خودرو در غرفه نمایشگاه عرضه می گردد.
مهدی خرازان ( کارشناس ارشد مهندسی مکانیک )
رئیس تحقیقات محصول (شرکت سایپادیزل) و مدرس دانشگاه
مؤلف کتاب های:
1. شاسی و بدنه خودرو
2. مولد قدرت خودرو
3. سوخت رسانی خودرو
4. انتقال قدرت خودرو
5. دستگاه های الکتریکی خودرو
6. تئوری حرکت خودرو ( در ارتباط با دینامیک خودرو، پایداری ، فرمان پذیری ، سواری و ...)
هدف از برگزاری این کارگاه ارائه دستاوردهای نوین در خصوص بکارگیری سیستمهای پردازش تصویر در تشخیص سوانح و تصادفات در بزرگراهها، تونلها، پلها، معابر شهری و بین شهری و ... در حداقل زمان بوده تا بدین ترتیب علاوه بر پیشگیری از وقوع تصادفات بعدی نسبت به ارائه امداد رسانی و همچنین مدیریت و کنترل ترافیک ناشی از آن اقدامات لازم صورت پذیرد.
مخاطبین ضمن اینکه به عملکرد سیستم با استفاده از مطالعات موردی، کاربردی و فایلهای تصویری آشنا گردیده، اطلاعات مورد نیاز در خصوص هزینه و منافع کسب شده در صورت پیادهسازی این سیستم نیز ارائه میگردد.
بخش اول مقدمه و معرفی سیستم تشخیص تصادف مبتنی بر پردازش تصویر؟
بخش دوم مقایسه با سایر سیستمها
بخش سوم مطالعه موردی
بخش چهارم مزایا و منافع کسب شده در پروژههای مختلف
بخش پنجم هزینههای پیادهسازی و بهرهبرداری
بخش ششم نتیجهگیری و پرسش و پاسخ
آقای Emmanuel Castro مدیر خاورمیانة شرکت Citilog فرانسه با 15 سال سابقه در ارائه سیستمهای خودکار تشخیص تصادف که در بیش از 90 شهر دنیا از جمله نیویورک، پکن، سیدنی، سنگاپور، پاریس، ملبورن، شانگهای و ... استفاده و بهرهبرداری گردیده است.
هدف از برگزاری دوره ارائه راهکار پیش بینی عملکرد سیستم ITS در کنترل ترافیک بوده که در این بین ابزار شبیهسازی به عنوان یک ابزار قوی و قابل اعتماد می تواند به مدیران سیستم در راستای ارزیابی طرحهای پیشنهادی و ارائه راهکارهای مناسب جهت اصلاح سیستمهای موجود یاری رساند.
همچنین در خلال دوره، مخاطبان با ابزارهای نوین شبیهسازی از قبیل نرمافزار شبیه ساز ترافیک AIMSUN آشنا شده و تا حدودی با نحوه ساخت مدل در این نرمافزار ، نحوه دریافت خروجی و ارائه آن در قالب گراف و جدول آشنا می شوند. علاوه بر آن نرمافزارهای واسطی که به نرم افزار شبیه ساز در راستای ارتباط با ادوات سخت افزاری سیستم یاری می رسانند معرفی می گردند و مورد بررسی قرار می گیرند.
بخش اول مقدمه، شبیهسازی چیست؟
بخش دوم کاربرد شبیهسازی در مدلسازی عملکرد ابزار ITS در شبکه
بخش سوم مطالعه موردی تصادف در بزرگراه شهید همت و شبیه سازی نرم افزاری و مدیریت ترافیک
بخش چهارم آشنایی با نرم افزارهای واسط بین شبیه ساز و سخت افزار ITS
بخش پنجم کاربرد شبیه ساز به عنوان یک ابزار ITS و معماری AIMSUN Online (شبیه سازی OnLine)
سهیل مردانی دارای کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه تربیت مدرس/ برگزار کننده کارگاه شبیهسازی در کنفرانس دوم/سوم و چهارم مهندسی صنایع/ دومین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیرهتامین/ کنفرانس دهم و یازدهم مهندسی حملونقل وترافیک/ برگزاری بیش از 50 دوره تخصصی شبیه در سازمانها و نهادهای مختلف از قبیل شهرداریهای مناطق مختلف تهران،شرکت کنترل ترافیک، شهرداری شیراز و .../ مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و تحصیلات تکمیلی و مشاور رسمی شرکت TSS اسپانیا در خصوص نرمافزار شبیهسازی AIMSUN ، نماینده رسمی نرمافزارهای Transyt ، ARCADY ، PICADY ،OSCADY از سوی شرکت TRL انگلستان
+ معرفی دستورالعمل بازرسی ایمنی راه
+ معرفی دستورالعمل بازدید ایمنی راه
1.مقدمه2.آشنایی با محیط AIMSUN3.نحوه شبیهسازی یک شبکه ترافیکی4.وارد کردن دادههای ترافیکی(O/D matrix و یا Traffic State)5.ابزارهای جمعآوری اطلاعات ترافیکی5.1. تردد شمار5.2. اطلاعات دینامیکی هر مقطع5.3. GPS6.روشهای کنترل ترافیک6.1. کنترل شبکه درون شهری(شریانی)6.2. کنترل شبکه بزرگراهی و چگونگی پیادهسازی آن6.2.1. Ramp metering6.2.2. Speed Limit Control6.2.3. VMS7.شبیهسازی میکروسکوپیک8.پیادهسازی استراتژیهای ترافیکی8.1. BRT8.2. وقوع تصادفات8.3. تعمیرات جادهای9.ارائه یک مدل شبیهسازی شده10.معرفی ماژولهای کنترلی در محیط AIMSUN10.1. Python 10.2. C++ 10.3. MATLAB11.پرسش و پاسخ
پرهیز از ایجاد آسیب ثانوی مصدومین به نیت کمک به آنها
آشنایی با نحوه صحیح خدمت رسانی به مصدومین در صحنه تصادف
نتایج مورد انتظار :
انتظارمی رود فراگیران در پایان کارگاه نکات مرتبط با حمل و نقل ایمن مصدومین را فراگرفته وقادر به بستن و بازکردن کولار گردنی ، بی حرکت سازی و آتل گیری اندام باشند.
بسته آموزشی قابل ارائه :
جزوه آموزشی
سرفصل عناوین قابل ارائه:
آشنایی با آناتومی ستون فقرات و اندامها
آشنایی با روشهای محدودسازی حرکات
نحوه بستن کولار گردنی و باز کردن آن
نحوه بی حرکت سازی کل ستون فقرات
نحوه آتل گیری اندامها
روشهای انتقال بیمار
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت
دکتر نادر توکلی – استادیار طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر حقی منیع- مسئول حوزه آموزش و پژوهش اورژانس تهران
آقای مهرسروش- کارشناس آموزش اورژانس تهران